Untitled Document

THEATER VISTAZO

Tel: +31(0)46 4581681

STEAMDREAM


Twee pioniers uit de Victoriaanse tijd zijn met hun anachronistische voertuig in het heden beland. Ze zijn onderweg naar de Brandende Poorten Van Anubis, een tijdmachine die verborgen ligt ergens aan de hemel. Deze tijdmachine kan echter alleen gevonden worden wanneer ze hun primaire energiebron gebruiken. Het vuur zal regelmatig de hemel bereiken in de hoop de tijdmachine zichtbaar te maken zodat ze hun reis kunnen voortzetten.


Tijdens de uitvoering rijden de twee indrukwekkende figuren met het Steampunk mobiel naar verschillende locaties. Ze zullen met enige regelmaat het voertuig tot stilstand brengen om de vlammenwerper te ontsteken.


Het mobiele object is in 2006 gebouwd door beeldend kunstenaar Marcel Boonen. In 2014 heeft hij speciaal voor deze performance het mobiel omgetoverd in een Steampunk machine. Het mobiel is uitgerust met een vlammenwerper die een hoogte kan bereiken van 15meter.

Deze spectaculaire mobiele act is in opdracht geproduceerd voor theater en organisatiebureau TotaalTheater Nederland. Voor technische gegevens, prijzen en mogelijkheden kunt u terecht bij TotaalTheater.
www.totaaltheater.com

   
Doelgroep: 6+
- straattheater, culturele manifestaties
- muziekevenementen, dance events
- open dag, opening van een nieuw gebouw
- jubileumviering, personeelsfeest, bedrijfsfeest
Aantal spelers: 2
Speeltijd Aantal walkacts in overleg.
Aantal toeschouwers: NVT
Aantal voorstellingen: Aantal walkacts in overleg.
Opbouwtijd: 1,5 uur
Benodigde ruimte: Breedte 4 meter / hoogte 15meter.
Prijs op aanvraag: www.totaaltheater.com


Fotografie: Wil Eberson, Irena Buks, Bianca Verbeek.